Accidentul de la Stăuceni: Trei femei rămân internate

Accidentul de la Stăuceni: Trei femei rămân internate

În urma accidentului de ieri de la Stăuceni în care a fost implicat un microbuz de pe ruta Chișinău-Ghetlova, trei femei mai rămân internate cu traumatisme la Spitalul de Urgență din capitală, informează jurnal.md

Două dintre pasagerele cu vârste cuprinse între 41 și 46 de ani se află internate în Secția traumatologie cu traumatism la coloana vertebrală și fractură de claviculă. Cea de a treia victimă este internată în Secția neurochirurgie cu traumatism craniocerebral.

Potrivit medicilor, starea pacientelor este satisfăcătoare. Acestea ar putea fi externate în decurs de cinci zile. În urma accidentului au avut de suferit șapte femei, patru dintre care beneficiază de tratament ambulatoriu.

Accidentul s-a produs ieri, după ora 15:00, la intrare în localitatea Stăuceni, municipiul Chișinău. Șoferul unui autoturism ar fi efectuat o manevră de depășire fără să se asigure. În consecință, microbuzul a lovit mașina în spate și s-a răsturnat.

Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului. Șoferul vinovat va fi cercetat penal și riscă de la trei până la șapte ani de închisoare.
foto: captură

Vizualizări: 223

Comentează