EXCLUSIV! Lenuţa Gheorghiţă a născut un băieţel perfect sănătos

EXCLUSIV! Lenuţa Gheorghiţă a născut un băieţel perfect sănătos

Fericire mare în familia Lenuţei Gheorghiţă! Ieri, interpreta a devenit, pentru a doua oară, mămică. Aceasta a născut un băiat perfect sănătos, pe care l-a numit David. Contactată de APROPO, fericita mămică ne-a spus că micuţul a venit pe lume într-o zi semnificativă din viaţa lor.

„Ieri am sărbătorit 5 ani de la nuntă. Eu şi soţul meu ne gândeam să mergem în oraş ca să sărbătorim. Însă de dimineaţă, când am mers la medic, acesta mi-a spus că trebuie să nasc. Aşa că din acest an, în familia noastră, pe 11 septembrie, va avea loc o dublă sărbătoare. David este cea mai mai realizare a mea. Este atât de dulce şi de scump! Nu ştiu cu cine seamănă. Am ajuns la concluzia Magdalenei, care acum câteva zile, ne-a spus că frăţiorul ei va semănă cu ea. Şi asa şi este”, ne-a declarat Lenuţa Gheorghiţă.
Interpreta a născut pe cale naturală, iar soţul său, Boris, a asistat la naştere. Micuţul a primit nota „10” din partea medicilor. Artista va fi externată din spital duminică, chiar de ziua sa de naştere.

L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 726

Comentează