O mai ţineţi minte pe EMILIA, fata care CÂNTA “BIG BIG WORLD”? CUM mai ARATĂ şi CE mai FACE? FOTO/VIDEO

O mai ţineţi minte pe EMILIA, fata care CÂNTA “BIG BIG WORLD”? CUM mai ARATĂ şi CE mai FACE? FOTO/VIDEO

Melodia “Big Big World” a fost lansată în anul 1998 şi a devenit, în scurtă vreme, un hit în multe ţări din Europa. Cântecul era interpretat de o tânără delicată, cu părul lung şi creţ, pe nume Emilia.

Unul dintre hiturile anilor ’90 a fost o melodie cântată de o artistă sensibilă şi atrăgătoare, pe nume Emilia. Melodia, care a făcut furori şi în România, se numea “Big Big World” şi era interpretată de Emilia.

Tânăra atrăgea imediat atenţia prin vocea sa caldă, dar şi prin fizicul delicat. Astăzi, artista a ajuns la vârsta de 36 de ani.

Pe numele său real Emilia Rydberg, dar cunoscută şi sub numele de Emilia Mitiku, vedeta s-a născut în Suedia, la Stockholm, în anul 1978.

Numele ei a devenit cunoscut în întreaga lume graţie hit-ului “Big Big World”.

aEmilia a absolvit Adolf Frederik’s Music din Stockholm. A fost descoperită în anul 1996 de Lars Anderson, fiul managerului celebrei trupe ABBA, Stig Anderson.

Din păcate, după hit-ul “Big Big World”, artista nu a mai înregistrat niciun alt succes la fel de mare. N-a renunţat, însă, la muzică.

În anul 2009, ea a concurat la selecţia naţională din ţara sa pentru Eurovision, cu melodia “You’re My World”. S-a clasat pe locul nouă.

În acelaşi an, Emilia a lansat albumul “My World”. De asemenea, vedeta a făcut şi cover după melodia “We Found Love” a binecunoscutei Rihanna.

În iunie 2012, artista suedeză a lansat single-ul “Lost Inside”.

La 36 de ani, Emilia este o femeie atrăgătoare şi la fel de sensibilă ca la începuturile carierei ei muzicale.

Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 333

Comentează