Horia Moculescu, către Georgeta Voinovan: „Din spate e liceu, din faţă – muzeu”

Horia Moculescu, către Georgeta Voinovan: „Din spate e liceu, din faţă – muzeu”

Georgeta Voinovan a fost zilele acestea la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu celebrul compozitor, Horia Moculescu. Revenită acasă, artista a povestit un moment amuzant care a avut loc în timp ce se plimba cu pianistul din România.

„Aflându-mă la București, cu câteva zile în urmă, am avut plăcerea de a mă întâlni cu maestrul Horia Moculescu, unul dintre acei oameni care te marchează chiar dacă îți aruncă în treacăt o singură frază. Fiind un mare degustător al umorului, de la cel mai fin până la cel fără perdea, de fiecare dată când l-am reîntâlnit m-a descusut de ultimele bancuri pe care le știam, adăugându-mi câteva din partea dumnealui, fie bancuri, fie fraze înaripate. Aşa, traversând Cişmigiul şi vorbind despre una-alta, mergeam în urma unei doamne-domnișoare cu părul lung şi ondulat, cu o siluetă de invidiat, având o constituție foarte fină şi purtând o rochie ușoară de vară. La un moment dat, s-a oprit şi am depășit-o, iar maestrul, zărindu-i chipul, îmi șoptește abia auzit: „Uite-aşa e, Voinovan, din spate liceu, din faţă – muzeu!””, scrie Georgeta Voinovan pe contul său de Facebook.

L.N.
Foto: Facebook
Colaj: Apropo Magazin

Vizualizări: 909

One Comment

  • Nume
    12 septembrie 2014 | Permalink |

    Ha ha ha ce-i de ris! Care este sensul acestei pa…te in tara noastra, nu mai bine raminea undeva uitata, ca tare mare sens din ea nu este?

Comentează