A închis-o în BAIE trei ani pentru că…a născut o FATĂ

A închis-o în BAIE trei ani pentru că…a născut o FATĂ

O indiancă în vârstă de 25 de ani a fost supusă unor chinuri greu de închipuit, timp de trei ani, pentru că a născut o fată, și nu un băiat, așa cum și-ar fi dorit soțul ei.

Femeia a fost închisă într-o baie în toată această perioadă și în tot acest timp nu a avut voie să-și vadă fiica și a mâncat doar resturi aruncate de cel care ar fi trebuit să o iubească. Ea a fost găsită cu unghii de dimensiuni incredibile, cu hainele rupte și, chiar dacă a fost acum salvată, încă nu poate deschide ochii la lumina soarelui. Potrivit martorilor care au asistat la eliberarea tinerei, ea a avut o criză de plâns atunci când și-a văzut fetița, iar aceasta nu a recunoscut-o.

Polițiștii au intrat cu forța în locuința din Darbhanga, în care era ținută ostatică femeia și susțin că ea a a fost torturată încă de la nunta din 2010, atunci când nu a reușit să ofere familiei mirelui suficiente daruri, așa cum spune tradiția în această parte a lumii. Atunci când a născut o fetiță, soțul ei a fost atât de nervos încât a închis-o în baie.

Soțul femeii, Prabhat Kumar Singh, a fost arestat iar acum și părinții săi sunt cerfcetați pentru implicarea lor în această situație.
Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 279

Comentează