Norocul Silviei Dani: „Bărbaţii mei nu-s mâncăcioşi”

Norocul Silviei Dani: „Bărbaţii mei nu-s mâncăcioşi”

Familia Dani a fost invitată in corpore la emisiunea Veranda de la Jurnal TV. De 21 de ani, Silvia şi Vitalie Dani fac o echipă bună atât acasă, cât şi la muncă. Doamna inimii interpretului, originară din Orhei, îi este alături mereu, căci nu e doar nevastă, ci şi producătorul, stilistul, regizorul de sunet a lui Vitalie Dani.

Deşi are de gătit zilnic pentru trei bărbaţi (căci soţii au doi fii), Silvia Dani nu stă mult la bucătărie, căci, spune ea, „are noroc că bărbaţii ei nu-s mâncăcioşi”
Soţia interpretului a destăinuit şi povestea uneia dintre cele mai celebre piese ale bărbatului ei, „Orheianca”. Aceasta a apărut în 1997 şi a fost o surpriză pentru ea, orheiancă sadea. Totuşi, ca să împace femeile din toată Moldova, la Drochia interpretul schimbă cuvântul „orheianca” cu
„drochianca”, la Criuleni – cu „criuleneanca” şi tot aşa.
Soţia interpretului consideră că pentru a ajunge la armonia perfectă dintre familie şi o carieră de succes, doar unul dintre soţi trebuie să ajungă pe micile ecrane. „A fost decizia mea când am zis că în familia noastră doar unul trebuie să fie în faţă. Consider că doar aşa familia şi cariera vor dura mult timp. Aş putea spune că m-am jertfit pentru el. Dar această jertfă îmi aduce şi mai multă bucurie”, a declarat Silvia Dani anterior, într-o altă emisiune la Jurnal TV.

N.T.
Foto: APRPOPO Magazin

Vizualizări: 687

Comentează