Prietenii AU DEZVĂLUIT! De ce S-A GRĂBIT Kate Middleton SĂ AIBĂ AL DOILEA COPIL?

Prietenii AU DEZVĂLUIT! De ce S-A GRĂBIT Kate Middleton SĂ AIBĂ AL DOILEA COPIL?

Kate Middleton este mămica unui băieţel de un an şi trei luni şi poartă deja în pântece un al doilea bebeluş, al cărui sex nu se cunoaşte încă. Cu toate acestea, ducesa de Cambridge pare de neoprit.

Apropiaţi ai cuplului William – Kate, au dezvăluit pentru The Independent, că ducesa şi-a propus ca, până la împlinrea vârstei de 35 de ani, să fie mama a trei copii.

Cum are deja 32 de ani şi este însărcinată cu al doilea copil, este foarte posibil ca visul ei să se împlinească.

Prinţul William declara, în urmă cu ceva timp, că ar fi foartze fericit să aibă doi copii, dar ducesa se pare că are planuri şi mai mari. Din punctul ei de vedere, familia perfectă este cea în care sunt trei copii.

Studiile medicale au demonstrat că fertilitatea unei femei intră în declin după vârsta de 35 de ani. Cum ducesa de Cambridge va avea doar 33 de ani când se va naşte cel de-al doilea copil al său, este destul timp să în conceapă şi pe cel de-al treilea.

Conform aceloraşi surse, Kate ar fi mărturisit în repetate rânduri că şi-ar dori “cel puţin” trei copii, astfel încât să le ofere prinţului George şi celui de-al doilea copil al său şansa de a trăi în acelaşi mediu familial ca si ea.

Kate Middleton este cu numai 20 de luni mai în vârstă decât sora ei, Pippa şi cu mai puţin de cinci ani mai mare decât fratele lor, James.
Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 494

Comentează