La ei a venit barza în 2014!

În acest an, familia showbizului s-a mărit considerabil. Astfel, patru vedete au devenit pentru prima dată părinți, alte patru – pentru a doua ori a treia oară, iar una din ele a trecut în categoria bunicilor.

În prima jumătate a lui ianuarie, Valy Boghean a devenit pentru prima dată tătic. Micuţul Teodor-Vasile este cea mai mare realizare din viaţa artistului şi a soţiei sale, Violeta.

aȘi în familia lui Ion Paladi barza a venit pentru prima dată. Veronica a adus pe lume un băiat perfect sănătos, pe care l-au numit Lucian. Artistul a asistat la nașterea flăcăului său.

bebelusi_2În 2014, Mariana Șura şi-a intrat în „cel mai important rol din viaţa unei femei”: interpreta a născut-o pe Evelina, la o clinică privată din București. Cântăreața nu a acceptat să facă cezariană, naştere preferată de mai toate vedetele, alegând să aducă pe lume primul ei copil pe cale naturală. În timpul travaliului, atunci când contracțiile s-au oprit, Mariana Şura a fost sfătuită de medic să cânte. Astfel, vedeta noastră a interpretat două strofe din melodia „Floare de mălin”, iar la scurt timp, a născut-o pe Evelina.

aFericire mare și în familia Lenuţei Gheorghiţă! Interpreta a devenit, pentru a doua oară, mămică. Aceasta a născut un băiat perfect sănătos, pe care l-a numit David.

aIsidor Glib a devenit din nou tătic de fetiță. Lia-Gabriela a venit pe lume cu patru zile înainte de termenul stabilit de medici. Marina a născut pe cale naturală. Atât ea, cât şi micuţa, au primit nota „10” la naştere. Numele bebeluşului părinţii l-au ales împreună, însă ultimul cuvânt a fost al mamei, care a ţinut ca fetiţa să aibă două prenume.

aCornelia şi Marcel Ştefăneţ sunt foarte fericiţi de când au devenit părinţi. Micuţa Alexandra le umple sufletul de bucurie amândurora. Deşi îi este dor să urce mai des pe scenă, deocamdată tânăra mămică îi dedică mai tot timpul prinţesei ei.

aÎn 2014, barza a venit la Janet Erhan pentru a treia oară. Interpreta şi soţul ei, Octavian Bodişteanu, au încercat să ţină în secret faptul că vor deveni părinţi, iar acest lucru aproape că le-a reuşit. Abia când s-a aflat în ultimul trimestru de sarcină, vedeta a confirmat pentru APROPO că va da naștere unui băiețel.

aȘi basarabeanca Doinița Dolănescu a devenit în acest an pentru a treia oară mămică. Dacă primele două nașteri au avut loc pe care naturală, la cea din urmă a fost nevoie de operație de cezariană. Pe micuț, artiștii l-au numit Iancu Nicolae.

aÎn vara acestui an, Ricu Vodă și-a înregistrat oficial căsătoria, iar două zile mai târziu în familia sa a mai apărut un membru – fiica mai mare i-a dăruit un nepoţel. Pe băiețel îl cheamă Gleb, iar bunelul îl alintă Glebuşor. Artistul ne-a mărturisit că numele celui mai tânăr membru al familiei lor îi aduce aminte de regretatul Glebus Sainciuc, iar el speră ca şi nepoţelul său să fie om de valoare atunci când va creşte.

aL.N.

Comentează