Ce a primit Miranda Kerr de Crăciun. La asta nu se aştepta

Ce a primit Miranda Kerr de Crăciun. La asta nu se aştepta

Fotomodelul Miranda Kerr a avut parte de o mare surpriză din partea iubitului său, miliardarul James Packer. El i-a dat un superdar de Crăciun, la care nu se aştepta, scrie click.ro

Fotomodelul Miranda Kerr (31 de ani) a primit o pereche de cercei cu diamante, de 100.000 de dolari, de Crăciun de la iubitul său, miliardarul australian James Packer (47 de ani). Deşi nu a recunoscut până acum că are o relaţie cu el, o sursă apropiată a dezvăluit că sunt împreună. “I-a cumpărat cadoul în urmă cu patru săptămâni. Sunt nişte cercei uluitori. Genul de cadou de Crăciun pe care şi l-ar dori oricine”, a precizat acesta. După ce s-a despărţit de actorul Orlando Bloom, anul trecut, Miranda a tot insistat că este “fericită şi singură”. Prietenii spun însă că trăieşte o poveste de dragoste cu miliardarul Packer.

James Packer, dar, Craciun

Miliardarul australian James Packer (47 de ani).
Foto: Hepta
Fostul soţ al Mirandei s-a răzbunat pe miliardar

Orlando Bloom (37 de ani) nu o poate ierta pe soţia lui, fotomodelul Miranda Kerr (31 de ani), pentru că s-a giugiulit cu Justin Bieber (20 de ani) în 2012, după care s-a fi cuplat cu miliardarul australian James Packer (46 de ani). Pe primul l-a atacat în Ibiza, pe al doilea s-a răzbunat altfel. Actorul, cu o avere de 35 de milioane de dolari, a avut o aventură chiar cu nevasta acestuia, Erica Packer (37 de ani). Starul, cunoscut pentru rolul Legolas din “Stăpânul inelelor”, a fost văzut îmbrăţişându-se cu soţia miliardarului pe insula spaniolă Formentera. Imediat ce a aflat că a fost înşelat cu miliardarul, Orlando Bloom s-a despărţit de Miranda. Ei au împreună un băieţel, Flynn, de 3 anişori.
Foto: Hepta

Comentează