Asta e meserie periculoasă, nu glumă! Pupă cobra pentru 13 dolari pe zi

Asta e meserie periculoasă, nu glumă! Pupă cobra pentru 13 dolari pe zi

Au cele mai periculoase slujbe din lume! Îngrijitorii de animale sălbatice îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a-i amuza pe turişti.

De departe, cea mai curajoasă dintre ei este Soe Soe Win. Pentru doar 13 dolari pe zi, femeia sărută cobre veninoase la o grădină zoologică din Yangon, Birmania, pe care le ademeneşte cu melodii exotice cântate la fluier. Deşi îşi riscă viaţa de fiecare dată când intră în cuşca leului, Kevin ­Richardson reuşeşte să scape de gheara lui mortală.

„Pisoiul” toarce molcom sub privirea liniştită a neînfricatului american, care îi mângâie creştetul. Un tânăr de la Samphran Elephant Ground & Zoo din capitala thailandeză Bangkok sfidează moartea ca să-şi distreze turiştii.

Pentru circa 15 dolari pe zi, Krai Thong deschide delicat gura crocodilului şi îşi ţine capul între fălcile acestuia timp de 30 de secunde. Nici canadianul Doug Seus (61 de ani) nu se teme că ar putea muri între colţii ursului grizzly. Bărbatul îşi bagă capul în gura masivă a uriaşului care l-ar putea decapita oricând.

Kevin Richardson, Krai, Doug Seus şi ursul Bart

Sursa: click.ro

Comentează