Cele mai răsunătoare scandaluri ale lui 2014!

Tradiţional, fiecare sfârşit de an aduce tot felul de bilanţuri. În lumea mondenă, 2014 a fost presărat cu scandaluri, procese şi gesturi extravagante.

Calvarul soţilor Baraliuc

sotii baraliucLa începutul lui 2014, în premieră, pentru APROPO, compozitorul Oleg Baraliuc făcea dezvăluiri uluitoare despre suferinţele prin care a trecut şi continuă să treacă familia sa. De patru ani, familia Baraliuc trăiește o adevărată dramă, iar de trei ani renumitul compozitor este târât prin instanţele de judecată de către procurorii anticorupție. Din spusele muzicianului, vinovat de situația în care s-a pomenit este nimeni altul decât Boris Focșa, care l-a destituit din funcția de director al Întreprinderii de Stat „Agenția de Impresariat”.
Oleg Baraliuc este conștient de faptul că înlăturarea sa a avut loc pentru ca cineva să-și facă jocurile murdare, iar când Boris Focşa a văzut că gluma se îngroașă și că pentru a fi restabilit în funcție, artistul a apelat la Curtea Supremă de Justiție, „a decis să-i deschidă un dosar penal cusut cu ață albă”.
Soţia compozitorului, Tatiana, e artistă de balet. A fost una din cele mai bune dansatoare pe care le-a avut Ansamblul „Joc”, ea fiind cea care a montat spectacolele lui Filip Kirkorov, iar de 14 ani face parte din familia Ansamblului „Fluieraş” – şi ea a rămas fără carnet de muncă. Faimoasa dansatoare s-a angajat la instituţia la cârma căreia se afla soţul său, iar când acesta a fost înlăturat din funcție, a scris cerere de demisie din proprie iniţiativă. Nici până în ziua de astăzi, Tatiana Baraliuc nu a primit pachetul de acte cu care s-a angajat, iar, potrivit ei, vinovat de situație s-ar face acelaşi Boris Focşa.
Văzând că nu poate obţine carnetul de muncă, balerina a decis să-şi facă dreptate în instanţa de judecată. Procesul a durat un an şi jumătate ca, într-un final, sentința să fie următoarea: cererea este neîntemeiată.
La începutul lui martie, Oleg Baraliuc a aflat sentinţa finală a dosarului. Astfel, acesta a fost achitat deoarece „fapta nu a fost săvârșită de inculpat”.

Indignarea lui Nicolae Botgros

Botgros_OchisanuUn alt scandal care avea să zguduie showbizul de acasă o vizează pe Adriana Ochişanu. Maestrul Nicolae Botgros s-a supărat rău pe fosta sa noră pe motiv că aceasta nu i-a permis lui Cristi să evolueze alături de „Lăutarii” într-un spectacol pe care aveau să-l susţină în cinci capitale europene.
„E strigător la cer ce ni se întâmplă! Băiatul a rugat-o de mai multe ori să-i semneze procura, iar Adriana l-a refuzat deoarece îi vorbește urât – lucru ce nu este adevărat. Mă doare sufletul, căci Cristi stă trist, iar când am ieşit din casă chiar a plâns. A muncit foarte mult la programul pe care trebuia să-l aibă în cadrul spectacolului. Suntem tare supăraţi, nu vă pot reda în cuvinte cât de mult suferă băiatul și Cornel. Nu ne vine să credem că Adriana a putut să-i facă acest lucru copilului ei”, ne mărturisea domnia sa.

„S-au vândut pentru banii murdari ai lui Putin!”

dodonistiiSilvia Grigore, Igor Cuciuc şi Olga Ciolacu au fost criticaţi dur pe reţelele de socializare după ce au cântat pentru Igor Dodon într-un spectacol care a avut loc la Moscova. Cei trei artişti au ajuns în acest an să-şi ştirbească din imagine, fiind acuzaţi că „s-au vândut pentru banii murdari ai lui Putin”.
În septembrie, Igor Cuciuc a fost implicat într-un alt scandal. De această dată, cântăreţul a amenințat-o pe jurnalista Ana Mardare „că-i va rupe urechile” şi că „dacă o prinde soţia lui, o va încurca rău”.
Fosta prezentatoare Jurnal TV nu a făcut decât să-şi dea cu părerea, pe contul său de Facebook, în urma unui articol în presă despre cât de agramat scrie familia Cuciuc.

Pistrui cu pile?

valeria lunguFiica Victoriei Lungu a fost desemnată „Miss Pistrui 2014”, însă aceasta nu s-a putut bucura pe deplin de titlul câștigat şi asta deoarece internauţii i-au adus un şir de acuzații.
Valeria a fost învinuită că ar fi obţinut titlul pe pile şi că de fapt nici măcar nu are pistrui. În apărarea sa, tânăra ne-a declarat că a câștigat pentru că a meritat, nu pentru că este fata Victoriei Lungu.

„Eu trăiesc cu soţul meu, nu voi!”

mariana suraLa un an de când s-a măritat, Mariana Şura a decis să facă publice fotografii de la cununia religioasă, care a avut loc la Chişinău. Vedeta însă a blurat chipul soţului său pentru că nu dorea să-i dezvăluie identitatea. Totuşi, la câteva zile de la postarea fotografiilor s-a aflat cine-i bărbatul cu care s-a măritat: este vorba de Ioan Gherman, un om de afaceri din România.
Câteva site-uri autohtone au scris că „Mariana Şura are motive întemeiate să-şi ascundă soţul, luând în considerare că acesta ar avea probleme cu legea”. Mai mult decât atât: pe site-ul informatiadebihor.ro a fost publicat un articol în care se menţiona că „Ioan Gherman este condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare”. Acesta a fost judecat pentru evaziune fiscală, prejudiciul dovedit fiind de peste un milion de euro.
Presa de acasă s-a întrebat dacă la momentul de faţă cel despre care se bănuieşte că ar fi soţul Marianei Şura se află la închisoare ori ba.
„Vreau ca lumea să mă cunoască prin prisma muzicii mele. Despre viaţa mea personală pot spune doar că suntem foarte bine şi fericiţi. Sper ca în viitorul apropiat soţul meu să se mute cu traiul în R.Moldova, alături de noi. El însuşi va veni cu o replică la tot ce s-a scris atunci când va fi momentul potrivit atât pentru noi, cât şi pentru organizaţia la care lucrează.
Lumea să stea liniştită şi să nu-şi facă griji în privinţa noastră. Iar pe curioşi să-i intereseze viaţa mea profesională, să dea like-uri la videoclip şi melodii. La urma urmei, cu soţul meu trăiesc eu, nu voi”, ne-a declarat Mariana Şura.

L.N.

Comentează