COȘMARUL LUI KATIE HOLMES! Detalii periculoase despre lupta dintre ea și Tom Cruise

COȘMARUL LUI KATIE HOLMES! Detalii periculoase despre lupta dintre ea și Tom Cruise

Katie Holmes nu mai știe ce să facă pentru a obține custodia micuței Suri, fiica pe care o are cu fostul soț, Tom Cruise. Niciunul dintre cei doi nu vrea să renunțe la fetiță, iar ce se întâmplă între ei e îngrozitor, spun apropiații, citați de libertatea.ro

Mai nou, după ce actrița s-a săturat să îl roage pe Tom Cruise să nu o mai răsfețe în ultimul hal pe Suri, deoarece vrea ca micuța să aibă o viață cât mai normală și să se poată bucura de o copilărie fericită și liniștită, acum Holmes are temeri mai mari.

Adept al scientologiei și plin de bani, Tom Cruise ar fi în stare, potrivit unor apropiați de-ai celor doi, chiar să o răpească pe Suri și să nu o mai lase pe Katie Holmes să o vadă vreodată.

Pe de o parte, actorul ar face o mare greșeală să procedeze așa, deoarece dacă se află e clar că va pierde custodia fetei și, mai mult, poate ajunge chiar după gratii. Pe de altă parte, însă, la banii lui, totul e posibil și, chiar dacă nu ajunge să o răpească, e foarte posibil să se folosească de avantajul material pentru a avea grijă ca fata să îi fie încredințată lui.
Foto: libertatea.ro

Comentează