Top evenimente în showbizul rusesc

Top evenimente în showbizul rusesc

Fără doar şi poate, reprezentanta showbizului rusesc despre care s-a scris cel mai mult în anul ce s-a scurs este Janna Friske. Interpreta a fost diagnosticată cu gliobastom, o tumoare la nivelul creierului, una dintre cele mai severe forme de cancer cerebral.

Pentru Janna Friske, 2014 a fost un an extrem de greu, căci încercările s-au ţinut lanţ. De parcă boala cruntă nu ar fi fost de ajuns, artista pierduse parţial vederea şi, ca urmare a tratamentului hormonal, luase foarte mult în greutate, astfel că se deplasa doar cu fotoliul rulant.
După mai multe luni pe care le-a petrecut ţintuită la pat, în clinici din Germania şi SUA, vara Janna Friske s-a ridicat, a slăbit mult, iar vederea i-a revenit. Cântăreaţa s-a întors nu demult în Rusia, alături de membrii familiei sale care i-au fost alături în perioada tratamentului. Acum ea locuieşte în casa părinţilor, într-o suburbie a Moscovei.
Se pare că acum tot ce o interesează pe fosta membră a formaţiei «Блестящие» este familia şi relaţiile cu cei apropiaţi. „Copiii sunt bucuria noastră. Nu vreau să revin pe scenă, visez să-mi dedic tot timpul educării copilului. Doar pentru asta merită să trăieşti”, consideră ea.
Menţionăm că interpreta a aflat de boala de care suferă anul trecut, în timp ce se afla cu fiul nou-născut la Miami. Când presa a anunţat că interpreta suferă de cancer, ruşii au adunat pentru ea peste 2 milioane de dolari, acţiune de susţinere organizată de un post tv din Rusia. Tatăl artistei chiar afirma într-un interviu că dacă fiica lui încă mai e în viaţă, e numai datorită celor care au donat bani pentru tratamentul foarte costisitor al Jannei.
Şi viaţa de familie a fraţilor Konstantin şi Valery Meladze a fost de multe ori subiect de articole. În 2013 interpretul a pus capăt unei căsnicii care durase 18 ani. După ce a părăsit-o pe Irina, cu care are trei copii, Valery Meladze nu şi-a mai ascuns relaţia cu interpreta Albina Djanabaeva, cu care avea deja un băieţel. Anul acesta cântăreaţa i-a mai născut un băiat.
Şi Konstantin Meladze a divorţat anul trecut de Yana, cu care are trei copii, iar presa rusă a scris în nenumărate rânduri că producătorul muzical ar fi îndrăgostit lulea de Vera Brezhneva. Acest lucru s-a adeverit după ce fosta nevastă a lui Konstantin Meladze a declarat într-un interviu că sunt ani buni de când bănuieşte că soţul ei şi interpreta ar fi amanţi şi că Vera încearcă sa-i ademenească pe copiii Yanei.
Printre cei mai de scandal artişti ruşi se numără şi Prohor Shalyapin. Deşi au trecut doar 12 luni de când a făcut nuntă cu femeia de afaceri Larisa Kopenkina, cu 26 de ani mai mare decât el, cântăreţul a reuşit s-o înşele şi, colac peste pupăză, peste trei luni tânăra lui amantă îi va naşte un fiu.
De altfel, barza vine nu doar la Shalyapin. În acest an au mai devenit părinţi Avraam Russo, Stas Pieha, Aleksandr Gradsky, Sergey Zhukov, Valdis Pelšs şi, cum am menţionat mai sus, Valery Meladze. Curios e faptul că ţoţi cei enumeraţi au devenit tătici de băieţi.
Şi dacă în showbizul rusesc s-a înregistrat un adevărat baby-boom, nunţi au fost mai puţine. Iar cea mai şic a fost a Yuliyei Savitcheva cu Aleksandr Arshinov. După o relaţie de 10 ani, condimentată din plin cu certuri şi împăcări, cei doi au făcut o nuntă cum n-a văzut Moscova! Evenimentul, care a costat nu mai puţin de 6 milioane de dolari, a avut loc într-un centru comercial din capitala rusă, iar cei 400 de invitaţi au putut să-i asculte pe membrii celebrei formaţii britanice „Coldplay”. Mireasa a purtat o rochie de culoarea crinilor, brodată cu fir de aur – creaţie a unui designer renumit.
N.T.

Comentează