Adrian Ursu: „Dacă va fi fetiţă, o vom numi …” VEZI la ce nume se gândesc!

Adrian Ursu: „Dacă va fi fetiţă, o vom numi …” VEZI la ce nume se gândesc!

E confirmat: cel care până un an se număra printre cei mai râvniţi burlaci din R.Moldova, va deveni tătic. Adrian Ursu şi iubita sa, Irina Negară, vor trece de la rolul de iubiţi la cel de părinţi. Deşi artistul şi-a dorit ca să fie tătic de gemeni, se pare că genele l-au cam dezamăgit.

„Mi-aş fi dorit gemeni, un băiat şi o fetiţă, dar cum genele nu sunt de partea noastră, vom avea doar un bebe. Aş vrea să fie băiat, dar dacă Dumnezeu ne va da o fetiţă, n-o să mă supăr. O vom numi Andreea, Mădălina ori Gabriela. Ne mai gândim… Un lucru e cert: o să mă strădui să fiu un tată foarte bun”, a declarat Adrian Ursu pentru emisiunea „Paparazzi” de la Jurnal TV.
Interpretul îşi doreşte trei copii şi vrea ca aceştia să-i calce pe urme: „Aş vrea ca să fie mai talentaţi ca tatăl lor şi să cânte mai bine ca el”.
Adrian Ursu se gândeşte şi la nuntă, dar până a face marele pas, vrea să savureze din plin perioada dinaintea naşterii copilului.
Acum câteva săptămâni, într-un interviu pentru APROPO, interpretul ne declara că vara asta va fi una plină de schimbări atât pe plan personal, cât şi profesional.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1254

Comentează