I-a lăsat găuri în picioare! O tânără, atacată de leul pe care a vrut să îl sărute

I-a lăsat găuri în picioare! O tânără, atacată de leul pe care a vrut să îl sărute

O adolescentă din Canada s-a apropiat prea mult de un leu de care avea grijă când animalul a încercat să o tragă în cuşca sa.

Lauren Fagen, în vârstă de 18 ani, lucra ca voluntar la centrul Moholoholo Wildlife Rehabilitation din Africa de Sud, scrie click.ro.

Deşi slujba ei era să cureţe cuştile şi nu avea voie să se apropie de animale, ea a încercat să mângâie un leu când aceasta a prins-o şi i-a ros picioarele.

“Nu am realizat că poate să îşi bage labele printre gratii. Aş fi putut să mor sau să îmi pierd un picior. E un miracol că sunt în viaţă”, a povetit Lauren, care a fost salvată la timp de un coleg.

În ciuda incidentului, Lauren e convinsă că animalul nu a vrut să o rănească şi a spus că leul era foarte prietenos.

“Ambii ei genunchi erau răniţi şi avea gleznele şi coapsele găurite”, a spus colega care i-a salvat viaţa, Natalie Bennett.

Din fericire, niciuna dintre rănile lui Lauren nu o va afecta pe viitor: “O să aibă cicatrici pe picioare, dar nimic care să fie permanent”, a declarat managerul centrului, Marisa Reinach.

Centrul Moholoholo Wildlife Rehabilitation a fost înfiinţat în 1991 şi se ocupă de animalele rănite care nu mai pot să trăiască în sălbăticie.

Foto: ABC News

Vizualizări: 416

Comentează