O pereche inedită! Un bulldog care nu poate avea pui a adoptat o pisică // FOTO

O pereche inedită! Un bulldog care nu poate avea pui a adoptat o pisică // FOTO

O pisica orfană a găsit o mamă adoptivă mai puţin obişnuită: un bulldog morocănos.

Harley, în vârstă de doi ani, s-a ataşat atât de tare de micuţul Tigger, încât corpul ei a început chiar să producă lapte pentru a hrăni puiul, scrie click.ro.

Tigger are doar două săptămâni şi a fost abandonat într-o biserică. De acolo a ajuns la un adăpost de animale unde i-a picat cu tronc lui Clare Evans, care l-a dus imediat acasă la buldogul ei.

Clare a fost uimită când a vazut că Harley, care nu poate avea pui din cauza unei tumori pe coloană, a adoptat puiul imediat.

“De când l-am adus pe Tigger acasă, Harley a avut grijă de el. Îl spală, îl lasă să doarmă pe ea şi chiar face lapte pentru el. Ea e mai morocănoasă, aşa că nu mă aşteptam să îl îndrăgească”, a povestit Clare.

Clare mai are doi câini, un mastiff pe nume Yogi şi o femelă din rasa ciobănesc german, Kya. În timp de Kya nu se apropie deloc de pisic, Yogi a luat rolul tatălului şi are grijă şi el de Tigger.
Puiul nu va mai sta mult în casa lui Clare, dar nu va pleca departe de mămica sa. Părinţii femeii, care locuiesc lângă ea, au hotărât să ia în grijă pisicul.

“Ne-am gândit că ar fi traumatic să îi despărţim definitiv, iar băieţii mei s-au ataşat de Tigger şi nu vor nici ei să îl piardă”, a completat Claire.

Foto: SWSN.com

Vizualizări: 309

Comentează