Connect-R va deveni tată. Vezi cine îl face tătic pe artist

Connect-R va deveni tată. Vezi cine îl face tătic pe artist

Connect-R va deveni anul viitor tătic, deşi are o relaţie de doar câteva luni cu o altă cântăreaţă.

Misha, femeia cu care se iubeşte de câteva luni, este însărcinată în câteva săptămâni, iar artistul este foarte fericit, scrie rtv.net.

“Sunt primele săptămâni, primele simptome. Misha a făcut testul “Barza” şi a ieşit pozitiv. Acum câteva zile a aflat că va deveni tată. Îşi dorea foarte mult un copil, chiar dacă nu a spus niciodată lucrul ăsta. Nu mi-a spus dacă vrea să fie fată sau băiat, e important să fie sănătos. C  u siguranţă urmează şi căsătoria pentru că Ştefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred că nu şi-a revenit încă după vestea frumoasă. Este foarte fericit”, a declara impresarul lui Connect-R, Emil Burloi, pentru click.ro.

Citeşte şi Connect-R vrea să scrie o carte. Află despre ce vrea să scrie artistul

Deşi Misha se află la începutul carierei muzicale, aceasta realizând alături de DJ Sava single-ul Tenerife, sarcina pe care o poartă s-ar putea să reprezinte sfârşitul apariţiei ei pe scenă.

“Nu cred că o va mai lăsa pe iubita lui să cânte prin cluburi, având în vedere că este o femeie gravidă. Cum să stea în fum de ţigară?”, a mai explicat impresarul Connect-R.

Foto: facebook

Vizualizări: 466

Comentează