Nona Marian pregătește o nouă colecţie de haine!

Nona Marian pregătește o nouă colecţie de haine!

După ce acum patru luni a pășit în lumea modei, Nona Marian munceşte de zor la o nouă colecție de haine, pe care urmează s-o lanseze în toamnă. Interpreta lucrează cot la cot cu o bună prietenă de-a sa, designerul Tatiana Morari. Ele îşi doresc ca şi cea de-a doua linie vestimentară să fie apreciată atât pentru calitatea materialelor, cât şi pentru croială şi atenţia deosebită asupra detaliilor.

„La sigur că o să rămâneți încântați şi de cea de-a doua colecţie. Vă vom surprinde plăcut, aşa cum am făcut şi cu prima linie vestimentară”, ne-a declarat Nona Marian.
Cu toate că a păşit în lumea modei, care-i ocupă o mare parte din timp, interpreta nu uită nici de fanii săi. Astfel, tot în toamnă, aceasta va lansa şi câteva melodii. „Vara aceasta voi sta în studiou, căci vreau să înregistrez melodii noi. Am mai multe schiţe, urmează să aleg persoana care-mi va face aranjamentele muzicale. După cum vedeţi, voi avea o vară destul de încărcată”, ne-a mai spus cântăreaţa.
Şi asta nu e tot. Domniţa, fiica cea mică a cuplului Ciocan-Marian, va merge la toamnă în clasa I. La cei șase anișori, mezina familiei este pregătită să fie elevă.
„Vom avea în casă două şcolăriţe. Domniţa aşteaptă cu nerăbdare să meargă la şcoală, nu e zi să nu ne întrebe cât a mai rămas până va îmbrăca uniforma”, ne-a spus în încheiere Nona Marian.
Lena Negru
Foto: fotoroom.md

Vizualizări: 789

2 Comentarii

  • Nume
    12 iulie 2013 | Permalink |

    Tare de treaba femeie, e tare grijulie.

  • 15 iulie 2013 | Permalink |

    Daca nu era sotia lui Iurie Ciocan, care la moment este pe val, Nona ramanea asa in umbra, cum sunt altele. Vreau sa spun ca tendinta de a ridica pe podiumul de pleava mai multe artiste de talie medie, doar pentru ca au barbati demnitari de stat , este o procedura de prost gust. Cand scoti ceva ce nu merita, in umbra raman adevaratele nestemate. Moldova are nevoie de talente inedite , nu de o Nona, Aura, Violeta, Janeta, etccc..

Comentează