Nebunie în Marea Britanie cu câteva zile înainte de naşterea bebeluşului regal

Nebunie în Marea Britanie cu câteva zile înainte de naşterea bebeluşului regal

Presa britanică este în priză pentru că bebeluşul regal ar putea veni pe lume în orice moment. Moştenitorul tronului Marii Britanii este aşteptat de o ţară întreagă şi toată lumea e în stare de alertă.

Cel mai aşteptat copil din Marea Britanie ar trebui să se nască la jumătatea acestei luni, dar presa se grăbeşte să găsească un loc cât mai bun pentru a relata evenimentul, în faţa spitalului St. Mary din Londra, unde va naşte ducesa Catherine. Ducesa de Cambridge va fi dusă la spital cu un elicopter închiriat special de Prinţul William pentru acest eveniment, scrie libertatea.ro.

Potrivit ultimelor informaţii, micuţul ar putea veni însă pe lume mult mai devreme, aşa cum s-a întâmplat şi cu tatăl său, William, care s-a născut cu zece zile înainte de termenul anunţat oficial de prinţesa Diana.

Pruncul regal, primul al ducelui şi a ducesei de Cambridge, va primi, în funcţie de sex, titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţul / Prinţesa de Cambridge.

Potrivit caselor de pariuri, dacă va fi fată, ea va purta numele de Alexandra, Elisabeta, Victoria sau Diana. Dacă va fi băiat se va numi George, Andrew, James sau Harold. Marele anunţ urmează va fi făcut public însă la câteva zile de la naştere.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 414

Comentează