Interpreţii REFUZĂ să participe la Eurovision!

Interpreţii REFUZĂ să participe la Eurovision!

Dacă anul trecut erau în jur de 95 de piese la preselecţia naţională Eurovision, în acest an, din cauza noului regulament, interpreţilor le-a pierit pofta de a mai participa la concurs. Până în seara zilei de 9 ianuarie au fost depuse circa 40 de cereri de participare la Eurovision Song Contest 2013.

Mariana Mihăilă, Gloria Gorceag şi EL Radu nu vor participa în acest an la Eurovision. Gloria ne-a mărturisit că nu doar ea, ci şi mulţi dintre colegii ei de scenă au refuzat să participe la acest concurs. „Sunt şi alţii care vor să participe pentru că vor să se facă auziţi. Eu nu vreau să-mi depun candidatura doar de dragul promovării. Chiar dacă aveam o piesă bună nu ştiu dacă participam, căci noul regulament este ciudat”, ne-a declarat interpreta, precizând că la momentul de faţă lucrează la o piesă în română, căreia intenţionează să-i filmeze şi un videoclip.
Şi EL Radu ne-a spus că are lucruri mai importante de realizat decât Eurovision-ul. „Sincer, nu am înţeles nimic din noul regulament. Am vrut să particip la Eurovision în calitate de producător al unei piese, dar nu ştiu dacă producătorul trupei de fete va accepta să dea melodia în concurs”, susţine cântăreţul.
EL Radu ne-a mărturisit că în primăvară va face numeroase investiții. Acesta intenţionează să filmeze un videoclip la piesa „Despre Ea”. „Pe 26 aprilie voi împlini 26 de ani. Atunci se va lansa şi clipul”, a conchis interpretul.
Organizatorii selecţiei naţionale Eurovision Song Contest 2013 reamintesc că termenul limită de depunere a dosarelor expiră astăzi, 10 ianuarie, ora 18.00.
L.N.
Colaj: APROPO Magazin

Vizualizări: 1523

2 Comentarii

  • Nume
    11 ianuarie 2013 | Permalink |

    Dacă anul trecut erau în jur de 95 de piese, apoi anul acesta vor fi 94 și jumate

  • pentru L.N.
    13 ianuarie 2013 | Permalink |

    apar comentariile,apoi dispar, de parca sunt scrise cu cerneala invizibia -))) ….erau aici niste comentarii despre o ,,primadona,, ,si iata ca deaja nu mai sunt .

Comentează