Uite în ce lux stau Andreea Marin și Ștefan Bănică, în Dubai

Andreea Marin și Ștefan Bănică au decis să pună punct mariajului lor care a durat mai bine de 7 ani. Anunțul a fost făcut pe Facebook și postat din avion, în timp ce ei se îndreptau într-o ultimă vacanță în calitate de soț și soție, în Dubai.

Conform site-ului nefiltrat.ro, citat de libertatea.ro, Andreea Marin și Ștefan Bănică s-ar fi cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, Atlantis, iar costul total al vacanței ar depăși 10.000 de euro. Andreea și Ștefan ar fi făcut rezervarea pentru acest sejur încă din toamna anului trecut.

Soții Bănică, potrivit surselor nefiltrat.ro, ar fi închiriat un apartament în care locuiesc împreună și nu se comportă ca doi oameni care urmează să se despartă.

“I-am văzut de câteva ori pe la restaurantul hotelului și m-a surprins că se comportă absolut normal, fie că fetița este de față, fie că sunt singuri. Discutam cu prietenii români cu care am venit în vacanță și ajunseserăm să ne punem întrebarea dacă au de gând să divorțeze sau a fost doar o glumă pentru presă”, a spus pentru nefiltrat.ro un român care își petrece concediul la acelasi hotel cu soții Bănică.

“E adevărat, nu ies foarte des din cameră; la plajă nu i-am văzut până acum, în schimb au dus-o pe fiica lor să înoate cu delfinii. Culmea e că dintre ei, Andreea pare mai relaxată. Râde mult și vorbește tot timpul cu Violeta. Ștefan e mai serios, dar poate așa e felul lui”, a adăugat sursa, potrivit aceleiași surse.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, “Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

Sursa foto: www.atlantistheplam.com

Vizualizări: 646

Comentează