S-A ÎNTÂMPLAT DIN NOU! Femeie VIOLATĂ de ŞAPTE BĂRBAŢI, într-un AUTOBUZ din INDIA

S-A ÎNTÂMPLAT DIN NOU! Femeie VIOLATĂ de ŞAPTE BĂRBAŢI, într-un AUTOBUZ din INDIA

Un incident similar celui care a şocat o lume întreagă s-a petrecut, vineri noapte, într-un autobuz de noapte din Punjab. Poliţia spune că şapte bărbaţi au violat o femeie, printre suspecţi numărându-se chiar şoferul mijlocului de transport în comun, informează libertatea.ro

Totul se întâmplă la doar o lună după ce o tânără a fost violată de şase indivizi într-un autobuz şi, ulterior, a încetat din viaţă din cauza rănilor. Violul a stârnit un val imens de proteste în India, societatea civilă cerând pedepse drastice pentru agresorii sexuali.

În cazul din acest weekend, după ce femeia s-a urcat în autobuz, şoferul şi asistentul acestuia au condus maşina într-o zonă care nu se afla pe traseu, acolo unde, alături de alţi cinci indivizi, au violat-o timp de câteva ore. Potrivit primelor informaţii, victima are 29 de ani şi este căsătorită.

“M-au ameninţat cu o armă albă şi au făcut sex cu mine. M-au ţinut sechestrată toată noaptea şi m-au obligat să fac tot ce au vrut”, a povestit femeia pentru CNN-IBN.

Asemănările cu violul în grup din 16 decembrie uimeşte, mai ales pe fondul opiniilor extrem de dure la adresa infractorilor.

Numărul violurilor din India, ţară în care climatul cultural le face pe femei să nu povestească astfel de drame, a crescut la cote alarmante în ultimele decenii. Dacă în 1971 fuseseră raportate 2.487 de violuri, în 2011 sunt cunoscute 24.206 cazuri de viol.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 237

Comentează