Natalia Barbu a cinat la vila celebrului Gianni Versace! FOTO

Natalia Barbu a cinat la vila celebrului Gianni Versace! FOTO

Înainte de selecţia naţională a concursului Eurovision 2013, Natalia Barbu şi soţul său au plecat în una din cele mai tari aventuri. Cei doi l-au luat şi pe fiul lor, Victoraş, care pe 24 decembrie a împlinit un anișor.

Pentru a-şi încărca bateriile pentru competiţia acerbă de la Eurovision-ul din România, artista a mers într-o vacanţă perfectă, tocmai la Miami. Pe lângă faptul că s-au bronzat în plină iarnă, cuplul Barbu-Sota a luat cina în vila celebrului creator de modă, Gianni Versace. Casa a fost construită în 1930 şi dispune de 10 dormitoare, 11 băi, piscină cu mozaic şi ornamente din aur, numeroase fresce şi statui. Anul trecut, vila a fost scoasă din nou la licitaţie, iar preţul de pornire a fost de 125 de milioane de dolari.
În 1997, designerul italian Gianni Versace a fost asasinat în faţa vilei sale de un californian, care în 3 luni a omorât cinci persoane, inclusiv pe Versace. Căutat de FBI, bărbatul s-a sinucis o lună mai târziu.
Vila a fost vândută prima dată în anul 2000, cu 19 milioane de dolari şi a fost transformată în hotel-club exclusivist.
Precizăm că după ce a anunţat că nu va mai participa la selecţia naţională Eurovision 2013 din cauza noului regulament impus de TRM, Natalia Barbu a anunţat că se va înscrie în cursa Eurovision din România cu melodia „Confession”. Înscrierile au loc începând de astăzi şi până pe 3 februarie, finala naţională fiind programată pe 9 martie.
Dan Manoliu, redactorul-şef al Redacţiei Divertisment din TVR, a fost desemnat să se ocupe de organizarea participării României la ediţia din acest an a concursului Eurovision, care se va desfăşura la Malmo, în Suedia, pe 14, 16 şi 18 mai.
Eurovision este transmis în Europa, Australia, Canada, Egipt, Asia şi Statele Unite. Anul trecut, finala a avut o audienţă record de aproximativ 70 de milioane de telespectatori, iar numărul celor care au urmărit atât finala, cât şi semifinalele, a fost de aproximativ 114,5 milioane, potrivit EBU.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1658

Comentează