FC Barcelona, fără rivali; A învins Malaga și este la 18 pt. de Real

FC Barcelona, fără rivali; A învins Malaga și este la 18 pt. de Real

FC Barcelona îşi continuă sezonul aproape perfect în Primera Division şi a încheiat turul campionatului cu un număr record de puncte pentru fotbalul din Spania: 55.

Catalanii s-au impus şi în deplasarea de la Malaga, scor 3-1 şi au reuşit să îşi menţină invincibilitatea şi în ultima etapă a primei părţi a campionatului, scrie jurnal.md.

Barcelona a deschis scorul în mintul 27 al primei reprize, când Messi a speculat perfect o pasă neglijentă a lui Camacho spre propriu portar, a interceptat şi a trimis balonul în plasă. Messi a ajuns astfel la cota 28 de goluri, în doar 19 partide.

Caballero a fost învins din nou la începutul reprizei secunde (’49), când acelaşi Messi a inventat o pasă de geniu pentru Fabregas, care a şutat chiar lângă bară, la colţul lung, şi a făcut 2-0.

Malaga nu a mai găsit forţa să revină în joc, iar Barcelona a mai înscris o dată până la final. În minutul 81, rezerva Tiago a înscris pentru 3-0 din marginea careului, tot după o pasă decisivă venită de la Messi.

Ultimul le-a aparţinut, totuşi, gazdelor, care au reuşit golul de onoare în penultimul minut de joc. Buonanotte a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de m şi a închis tabela la 1-3.

Cu 18 victorii şi o remiză, în 19 partide, Barcelona e lider în Primera Division, cu un avans de 11, respectiv 18 puncte faţă de ocupantele locurilor doi şi trei, Atletico, respectiv Real Madrid.

Foto: marca.com

Vizualizări: 73

Comentează