A omorat 11 oameni, i-a tranşat şi i-a vândut pe post de carne de struţ

A omorat 11 oameni, i-a tranşat şi i-a vândut pe post de carne de struţ

Caz cutremurător în China! Un canibal a omorât 11 oameni strangulându-i, după care le-a tăiat trupurile neînsufleţite în bucăţi. Apoi, le-a vândut carnea la piaţă, spunând că este carne de struţ. Acum a fost condamnat la moarte şi executat!

Chinezul Zhang Yongming, de 57 de ani, cunoscut şi ca ­”Monstrul Canibal”, a fost executat joi, după ce a fost găsit vinovat de moartea a 11 bărbaţi.

Bărbatul îşi invita victimele în casă cu pretextul de a le vinde carne, după care le seches­tra şi îi sugruma cu mâinile goale. Apoi, le ciopârţea cadavrele şi după porţionare, le agăţa în pungi, ­afară, pe verandă, la uscat.

Văzând acestea, vecinii deja începuseră să-şi pună întrebări în legătură cu ce se întâmpla în casa bărbatului. Când poliţiştii au intrat în “bârlogul” cri­minalului, au descoperit ochi umani puşi la păstrare în sticle de vin şi zeci de pachete cu carne umană. Bărbatul a mărturisit toate cele 11 crime şi nici nu a făcut recurs atunci când judecătorii l-au condamnat la moarte.

Este uimitor cum a reuşit chinezul să vândă carnea de om pe post de carne de struţ, întrucât cele două nu se aseamănă deloc la gust sau la consistenţă.

Carnea de om seamănă mai degrabă cu cea de porc, doar că este un pic mai aţoasă. Carnea de struţ este dietetică, cu un conţinut foarte mic de colesterol şi foarte moale, întrucât acesta este hrănit în captivitate numai cu plante.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro

Vizualizări: 292

Comentează