Natan, despre noul regulament de la Eurovision: „Nu pot să-l iau în serios”

Natan, despre noul regulament de la Eurovision: „Nu pot să-l iau în serios”

Noul regulament pentru selecţia naţională Eurovision 2013 stârneşte nemulţumire în rândul interpreţilor şi a compozitorilor. Aceştia sunt indignaţi de regulile impuse de către Comitetul de Organizare a Eurovision Song Contest 2013 în R. Moldova. Compozitorul şi interpretul Eugen Doibani, alias Natan, spune că nu poate să ia în serios noul regulament.

„Nu pot să iau în serios noile reguli. Vreau să pot şi eu să generez idei tâmpite ca după aia să mă urmeze o turmă de orbi. Atunci mi-ar fi indiferent cine şi cu ce piesă pleacă la Eurovision pentru că acasă m-ar aştepta banii uscați pe sârmă”, ne-a declarat interpretul.
Deşi i se par stupide noile reguli, compozitorul va participa totuşi cu o piesă despre care spune că nu era scrisă special pentru Eurovision. „Particip în calitate de compozitor. Voi retrage piesa în caz că interpreta melodiei nu este învingătoarea concursului de interpreţi şi desigur dacă nu vor interveni iar schimbări în noul regulament”, ne mai spune Eugen Doibani.
L.N.

Vizualizări: 688

2 Comentarii

  • Nume
    11 ianuarie 2013 | Permalink |

    Da pe tine cine te are de serios, te-ai intrebat? ai nume de botez. tovaraș- natan-butan-propan

  • Gicu
    11 ianuarie 2013 | Permalink |

    Nu prea clar mesajul “Voi retrage piesa în caz că interpreta melodiei nu este învingătoarea concursului de interpreţi”….

Comentează