Karizma, despre 2012: „Am făcut greşeli, dar cine nu le face!”

Karizma, despre 2012: „Am făcut greşeli, dar cine nu le face!”

Karizma se bucură că a scăpat de 2012 şi asta deoarece a fost un an greu pentru ea. Artista a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care-i mulţumeşte vieţii că i-a oferit curajul de a înţelege multe lucruri care i se păreau „floare la ureche”.

„Bine că ai plecat 2012, că tare greu ai mai fost, dar şi productiv. Mulţumesc, Octavian Coteţ, că eşti în viaţa mea şi am reuşit să facem împreună n concert pe care ambii nu-l vom uita vreodată şi care ne va stimula să-l gândim pe cel de-al doilea. Având oameni ca tine în viaţa mea, tind să reuşesc să fac mai multe. Mulţumesc şi pentru suportul omenesc şi pentru faptul că-mi eşti prieten nu doar pe scenă, dar şi în suflet. Mulţumesc vieţii că mi-a oferit curajul de a înţelege lucruri care înainte îmi păreau „floare la ureche”. Am făcut greşeli, dar cine nu le face. Dar când realizezi că ai greşit oare nu înseamnă că treci la o nouă etapă? Ba da! Asta vă doresc, să greşiţi şi să înţelegeţi că experienţa merită. Mulţumesc părinţilor. Să le dea Domnul mulţi ani sănătoşi şi fericiţi”.
Amintim că în 2012, Karizma a hotărât să încheie oficial căsnicia cu soţul său, Alexandru Grosu. Artista a mers la starea civilă împreună cu cel care până nu demult i-a fost soţ şi au depus cererea de divorţ. „Am mai vorbit după. Dacă divorţezi nu înseamnă că nu mai trebuie să comunici sau trebuie să o urăşti pe persoana respectivă”, spune interpreta, refuzând să dezvăluie motivele rupturii.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1005

Comentează