Anna Lesko MĂRTURISEŞTE: “OFFF, CE AM SPĂLAT ŞI LUSTRUIT…”! FOTO&VIDEO

Frumoasa Anna Lesko este un adevărat magnet pentru admiratorii de sex masculin. Apariţiile ei pe scenă sunt întotdeauna inedite şi pline de erotism. La fel şi videoclipurile. Unul dintre acestea din urmă i-a dat însă mari bătăi de cap Annei.

Piesa “Ia-mă” face furori în topurile din România şi se aude pe majoritatea posturilor de radio. Videociplul este şi el unul plin de exotism, fete frumoase şi sexy şi peisaje superbe, filmate în Cuba. De curând, cântăreaţa şi-a pus pe Facebook o fotografie din clip şi a mărturisit că a tras din greu la filmări, unde pe lângă coregrafie a trebuit să spele şi maşina care apare în mai multe secvenţe. “Offf, ce am mai spălat şi lustruit maşinuţa asta pentru videoclipul “Ia-mă”… peste câteva ore ne vedem la concertul pe care îl voi susţine la Bucureşti! Vâă pup şi îmi e dor de vooooi!!”, a scris frumoasa artistă.


Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 1065

One Comment

  • nume
    28 decembrie 2012 | Permalink |

    Atitea basarabeni destepti, inteligenti, care s-au realizat in diverse domenii(medicina,tehnica, cultura) dar voi de fiecare data o dati pe Lesco.

Comentează