Ministrul Sănătăţii: „Nu sunt obsedat de sex!”

Ministrul Sănătăţii: „Nu sunt obsedat de sex!”

Politicienii nu mai folosesc prezervative

Dacă politicienii din Letonia nu s-au revoltat când şi-au văzut chipurile pe ambalajul unei firme producătoare de prezervative, liderii partidelor politice din Republica Moldova nu ar accepta această provocare nici în ruptul capului.
Iată ce au declarat ei într-un sondaj efectuat de Jurnal TV.

Premierul Vlad Filat nu ar accepta
„ Nu aş accepta aşa ceva. Am lucruri mult mai importante de făcut decât să devin imaginea unui produs, indiferent care ar fi acesta”.

Liderul PDM, Marian Lupu, preferă ca chipul lui să apară într-o altă ţinută
„Nu aş fi cel mai fericit în acest sens pentru că nu este poate cea mai fericită şi mai apropiată metodă. Aş prefera ca chipul meu să fie imprimat de o altă manieră”.

Ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase, crede că fotografiile politicienilor trebuie să apară în ziare
„Aş prefera ca pozele liderilor noştri politici să apară în reviste, ziare şi la televizor decât pe dispozitivele de unică folosinţă”.

Ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru, consideră că politienii nu trebuie să se promoveze prin intermediul cutiilor de prezervative
„Politicienii trebuie să se promoveze prin acţinunile lor, dar nicidecum pe o cutie de prezervative. Dacă un politician nu face nimic, oricât nu ai încerca să-l promovezi, indiferent unde-i va apărea chipul, pe un pachet de ţigări, pe o cutie de chibrituri ori prezervative, tot degeaba”.

Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Serafim Urechean, este hotărât. „Chipurile trădătorilor mertă să apară pe un asemenea produs”
„Ştiţi, poate ar fi bine pentru Moldova şi ar fi mai benefică tema aceasta pentru cei care au trădat alegătorii, ca această producţie atât de prestigioasă să apară în buzunarele fiecăruia şi în vânzare cu chipurile trădătorilor”.

Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa: „Fotografia unui politician mai bine să apară pe o sticlă de vin”
„Noi suntem cunoscuţi graţie vinurilor şi ciocolatei, cred că mai bine ar fi ca imaginea noastră să apară pe aceste două produse, care sunt mai aproape de Republica Moldova”.

Cel mai sceptic a fost, însă, Ministrul Educaţiei, Leonid Bujor, care a evitat un răspuns de frică să nu devină eroul copiilor. Întrebat ce crede despre isprava letonilor şi dacă ar accepta una ca asta, ministrul Bujor nu a dorit să răspundă sub nicio formă. „Lăsaţi-mă, vă rog. Este sufiecient să audă copii ce răspunde Ministrul Educaţiei şi voi deveni „eroul” lor preferat, lucru ce nu mi-l doresc”.

De departe, cel mai carismatic a fost Ministrul Sănătăţii, Vladimir Hotineanu, care a declarat, dezinvolt, că nu are nevoie de prezervative. Cu o sinceritate debordantă, domnia sa a dezvăluit că nu este obsedat de sex, precizând că oamenii de vârstă medie nu mai folosesc prezervativele. „Nu sunt obsedat de sex, dar pentru tineret ar fi cu efect. Oamenii de vârstă medie şi cei mai în etate nu mai au nevoie de prezervative”, a afirmat domnul ministru, întrebându-se cum aceşti oameni vor vedea chipurile politicienilor din moment ce nu le mai folosesc?

Lena NEGRU

foto: europalibera.org

Comentează