Dan Bălan, expulzat din Rusia?

Dan Bălan, expulzat din Rusia?

Dan Bălan se află în centrul unui scandal diplomatic. După ce autoritățile de la Chișinău au întors de pe aeroport mai mulți jurnaliști și experți din Rusia, analistul rus Alexei Martînov propune expulzarea din Rusia a lui Dan Bălan, fiul șefului Serviciului de Informaţii şi Securitate, Mihai Bălan.

Martînov propune expulzarea lui Dan Bălan din Rusia, în condițiile în care tatăl său a semnat decrete de expulzare mai multor jurnaliști și experți ruși.
„Nu cumva fiul directorului SIS este artistul popular Dan Bălan, care câștigă aici milioane de dolari? De ce până acum nu a fost expulzat? E un lucru simplu. El este fiul legitim al directorului SIS, care a semnat fiecare decret de expulzare a jurnaliștilor și analiștilor rus”, a spus Martînov, citat de click.ro
Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe video între Moscova și Chișinău organizate de către agenția rusească Sputnik.
Dan Bălan a cunoscut succesul în muzică alături de trupa O-Zone. Hitul „Dragostea din tei” s-a situat pe prima poziție în topurile muzicale din mai bine de 30 de țări și a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea. Fiul vedetei de televiziune, Ludmila Bălan și al diplomatului Mihai Bălan a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreaţa americană Rihanna şi rapper-ul T.I.

Comentează