Pavel Stratan acuză de plagiat!

Pavel Stratan acuză de plagiat!

Pentru a schimba percepţia şi atitudinea cetăţenilor faţă de consumul excesiv de alcool, pe 26 februarie, Ministerul Sănătăţii, împreună cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Uniunea Europeană, a lansat cel de-al treilea spot video din cadrul Campaniei naţionale de comunicare „Cu mintea trează”. Spotul se numeşte „Puţin câte puţin”, iar în el se regăsesc versurile cântecului lui Pavel Stratan, „Eu beu”. La două zile de la lansarea acestuia, artistul susţine că nu şi-a dat acordul pentru ca melodia sa să se regăsească în spot, pe când Viorel Mardare, regizorul acestuia, vine să-l contrazică.

Melodia „Eu beu” a ajuns mărul discordiei între Pavel Stratan şi Viorel Mardare, bloggerul şi regizorul mai multor spoturi publicitare. Artistul îl acuză pe cel din urmă de plagiat, mai exact de faptul că şi-a permis să folosească, fără acordul său, versurile din melodia „Eu beau” în spotul „Puţin câte puţin”.
Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Viorel Mardare vine să-l contrazică pe Pavel Stratan, susţinând că acesta şi-a dat acordul telefonic.

viorel mardareReacţia lui Pavel Stratan, la fel, făcută publică pe Facebook, nu a întârziat să apară.

Pavel Stratan

Comentează