Elena Gheorghe, seducătoare şi sexy la pieptul lui Naguale!

Elena Gheorghe, seducătoare şi sexy la pieptul lui Naguale!

Lumea muzicală este din nou cutremurată de un hit marca Kazibo Muzic, după ce piese ca „Pe aripi de vânt”, „Şi îngerii au demonii lor” sau „Falava” au luat cu asalt topurile. De data aceasta Kazibo Music şi Naguale lansează un nou hit cu o artistă care a preferat, cel puţin la început, să stea în umbră.

Aceasta este nimeni alta decât Elena Gheorghe iar promovarea noii piese „Cutremur” s-a făcut, la început, fără să se anunţe numele solistei. Colaborarea dintre Naguale şi Elena Gheorghe a început cu piesa „În Bucăţi” aceasta fiind  parca doar preludiul unei fructuase colaborari. Acum, Naguale şi Elena au lansat piesa “Cutremur”, care s-a lucrat la Kazibo Music şi care se doreşte a fi un hit, mai ales că fanii nu au recunoscut-o pe Elena Gheorghe.

Băieţii de la Kazibo Music au produs cele mai fredonate, difuzate si votate piese din ultimii ani. La Media Music Awards 2015 au câştigat aproape toate premiile cu producţiile lor: Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi Ingerii au Demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România. Mai mult anul acesta la Premiile Muzicale Radio Romania 2016 sunt deja nominalizati la sase categorii.

Sursa: click.ro

Comentează