El este presupusul fiu secret al lui Ion Dolănescu

El este presupusul fiu secret al lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu a decis să se întoarcă mai devreme în țară. Asta pentru că un tânăr susține că el este cel de-al treilea copil, fiul secret, al lui Ion Dolănescu.

Ionuț Petrescu susține că mama sa și Ion Dolănescu au avut o relație specială, a fost bucătăreasa lui încă din anii ’70.

”Mama mea a fost bucătăreasa domniei sale până în 2009, când el a încetat din viață. După plecarea prințului Ionuț Dolănescu în Australia, am simțit mai mult căldura lui.

Acum am vrut să aflu adevărul. Se împlinesc 2 ani de la moartea și chiar aș fi vrut să știu dacă sunt sau nu fiul domniei sale. Am întrebat-o pe mama despre tatăl meu, voiam să știu dacă să-i mulțumesc, dacă să-l ajut sau să-i aprind o lumânare. Mie îmi spunea mama că dacă mai întreb de tatăl meu mă va da afară din casă.

ionut

Mama mea era foarte apropiată de Ion Dolănescu. Mereu o întreba pe mama dacă are copilul nevoie de ceva.

Cred că Ionuț ar fi supărat pe mine, pentru că și așa are problemele sale. Eu unul mi-aș dori să se facă un test ADN, asta pentru că și eu mi-aș dori să fiu sigur 100%  că este tatăl meu.

Am amenajat un altar în casa mea, pentru că eu l-am iubit din toată inima. Și pe Ionuț Dolănescu l-am considerat sufletul meu. Nu știu acum ce va spune despre declarațiile mele”, a declarat Ionuț Petrescu , la ProTv.

”Îmi pare foarte dacă l-aș supăra pe Ionuț Dolănescu, pentru că îl iubesc ca pe sufletul meu. Și pe Dragoș îl respect”, a mai spus Ionuț Petrescu.

Tânărul susține că mama lui nu i-a recunoscut totuși niciodată că Ion Dolănescu este tatăl său, dar a recunoscut că a întreținut relații intime cu acesta. Tocmai din acest motiv el vrea să le ceară lui Ionuț și Dragoș Dolănescu să accepte să facă un test ADN pentru a dovedi acest lucru.

”Eu într-o seară am întrebat-o pe mama cine este totuși tatăl meu. Ea atunci mi-a spus că nu ar trebui să mă gândesc la domnul Ion, pentru că a făcut un avort”, a continuat el.

Sursa: libertatea.ro

Comentează