Conacul Angelei Similea pare blestemat! Află de ce

Conacul Angelei Similea pare blestemat! Află de ce

Angela Similea a scăzut pentru a treia oară prețul palatului în care a locuit cu Victor Surdu și nici așa nu a reușit încă să-l vândă!

A muncit nu mai puțin de opt ani, alături de soțul său, Victor Surdu, să-și ridice palatul din Mataraua, un sat parcă uitat de lume, în Belciugatele, județul Călărași. Odată însă cu decesul politicianului, conacul cu care altădată se mândrea a devenit parcă o povară pentru Angela Similea.

A rămas cu datorii imense, de care nici acum nu a scăpat și, ca un blestem, nu a reușit până în prezent să vândă casa în care s-a consumat o parte a căsniciei sale cu regretatul soț. Inițial, artista a cerut 750.000 de euro pentru vila cu 16 camere, situată pe un teren de 6500 de metri pătrați, chiar pe marginea unui lac.

 conac-1

Pe impresionanta proprietate s-au perindat mai mulți clienți, dar niciunul nu a fost convins să investească atâția bani chiar dacă, în anunțul dat la acea vreme pe un site de specialitate se preciza că domeniul este pretabil și pentru SPA, azil de bătrâni, casă de vacanță sau locație pentru evenimente. În a doua fază, artista a scăzut prețul, cu 30.000 de euro, iar apoi cu încă 70.000 de euro, dar rezultatele au fost aceleași. Vila ”s-a încăpățânat” să rămână în proprietatea familiei.

În cursul zilei de astăzi, Angela și moștenitoarele lui Victor Surdu, în speță cele două fete avute din altă căsătorie au dat un nou anunț și speră iar ca acesta să le aducă în sfârșit cumpărătorul dorit! În prezent, ele cer  650.000 de euro pentru conacul din Mataraua.

Banii din vânzarea palatului ar urma să fie împărțiți, ”pe hârtie”, între Monica şi Afrodita, cele două fete ale regretatului Victor Surdu, şi băiatul Angelei, Sorin Hilgean (42 de ani), stabilit în SUA, potrivit sursei citate.

Sursa: libertatea.ro

 

Comentează