Şi-a schimbat numele pentru a se angaja! Cum îl chema pe bărbat înainte

Şi-a schimbat numele pentru a se angaja! Cum îl chema pe bărbat înainte

Te-ai întrebat vreodată cât de important este numele pe care îl porţi atunci când îţi doreşti să îţi găseşti un loc de muncă?

Jose Zamora se numără printre milioane de oameni care şi-au căutat un serviciu şi a început prin a aplica CV-uri online. În fiecare dimineaţă, Jose îşi începea ziua navigând pe internet în căutarea unui job. Conform Buzzfeed, bărbatul a depus între 50 şi 100 de CV-uri pe zi. După şase luni în care a căutat cu disperare un loc de muncă, dar nu a fost chemat la niciun interviu, lui Jose i-a venit o idee genială.

Bărbatul a decis să îşi schimbe numele din Jose în Joe, în speranţa că CV-ul sau nu va mai fi ignorat. Iar decizia lui s-a dovedit a fi un salvatoare. La o săptămâna de la această schimbare, telefoanele au început să sune, iar „Joe” a fost chemat la diferite interviuri. Mai mult decât atât, bărbatul a fost contactat chiar şi de firmele care în trecut l-au ignorat. „Am aplicat pentru acelaşi post, cu acelaşi CV, aceeaşi experienţă, dar un nume diferit”, a spus Jose Zamora, potrivit aceleaşi surse.

Sursa: click.ro

Comentează