Schimbări majore la Twitter. Ce s-a întâmplat în interiorul companiei

Schimbări majore la Twitter. Ce s-a întâmplat în interiorul companiei

Twitter se confruntă cu cea mai mare schimbare de leadership de la revenirea cofondatorului Jack Dorsey în fruntea firmei. Patru din cei nouă vicepreședinți ai rețelei sociale vor păsări compania, a anunțat Dorsey.

Alex Roetter, Skip Schipper, Katie Stanton și Kevin Weil, vicepreședinți la Twitter, au decis să părăsească compania. Anunțul a fost făcut de cofondatorul companiei, Jack Dorsey, pe contul său personal de Twitter, anunță Agerpres.

Alex Roetter și Kevin Weil erau responsabili cu ingineria și dezvoltarea de produs, Katie Stanton asigura relațiile cu media, iar Brian Schipper se ocupa de resursele umane.

O altă plecare este cea a lui Jason Toff, responsabil pentru aplicația de video streaming Vine, care se va alătura Google.

Revenirea lui Jack Dorsey în fruntea Twitter nu a fost de bun augur pentru companie, ale cărei acțiuni au scăzut cu aproape 50%.

La finele lunii septembrie, Twitter avea 320 milioane de utilizatori, cu doar patru milioane mai mulți decât în urmă cu trei luni, fiind devansată de Instagram.

Sursa: libertatea.ro