Divorţ de 300.000.000 $! Douglas şi Zeta-Jones nu se mai suportă. Iar!

Divorţ de 300.000.000 $! Douglas şi Zeta-Jones nu se mai suportă. Iar!

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt din nou la cuţite, deşi anul trecut s-au împăcat, după o scurtă despărţire, decişi să-şi salveze căsnicia.

Împăcarea dintre celebrul actor şi frumoasa lui soţie pare că a “expirat”. Revista americană National Enquirer susţine că, deşi au făcut eforturi mari să îşi salveze mariajul de 14 ani, totul a fost în zadar, iar certurile uriaşe dintre Michael şi Catherine s-au înteţit.

Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat că Michael Douglas nu mai face faţă geloziei exagerate a actriţei, urmând ca în curând să anunţe oficial despărţirea.

Mai mult, între cei doi va începe o bătălie uriaşă pe averea de 300.000.000 de dolari şi pe custodia celor doi copii, acesta anunţându-se a fi unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood.

Catherine şi Michael s-au căsătorit în 2000, iar problemele lor au început din 2010, când actorul a fost diagnosticat cu cancer la limbă, în stadiul 4.

Bolile le-au distrus căsnicia

Tratamentul dur la care a fost supus a marcat cea mai dură perioadă din viaţa starului. La scurtă vreme, şi actriţa a ajuns a întrun centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boală care se manifestă prin schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament haotic.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 120

Comentează