Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, poartă aparat auditiv

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, poartă aparat auditiv

Prințul Philip a apărut marți seară la un dineu organizat la Palatul Buckingham cu un aparat auditiv, indispensabil soțului reginei Elisabeta a II-a. Nu este deloc surprinzător deoarece ducele de Edinburgh are 93 de ani, relatează closermag.fr.

‘Odată cu trecerea anilor a devenit evident că atunci când o însoțea pe regină nu își dădea prea bine seama de ceea ce se întâmplă în jurul lui și că suverana era nevoită să-i atragă atenția. Cred că auzul i s-a alterat de ceva timp, așa încât aparatul este un mijloc prin care își îmbunătățește calitatea vieții’, a spus Joe Little, redactor șef al revistei Majesty.

Prințul Philip a apărut prima oară cu aparatul auditiv pe 28 octombrie, la un dineu în onoarea medaliaților cu Crucea Victoria și Crucea George, două distincții care îi recompensează pe militari.

Deși aparatul este foarte discret, a fost totuși observat de invitații prezenți la dineu. Prințul Philip nu și-a pierdut însă și simțul umorului: ‘Se poate asculta cu el Radio 3?’, a întrebat ducele de Edinburgh, când i s-a pus în vedere că trebuie să poarte aparatul auditiv.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) REUTERS/John Stillwellpool

Vizualizări: 106

Comentează