Cei 6 copii, în film cu ANGELINA JOLIE şi BRAD PITT

Cei 6 copii, în film cu ANGELINA JOLIE şi BRAD PITT

Angelina Jolie a obţinut pentru toţi cei şase copii ai ei roluri în filmul “Cleopatra”, în care actriţa americană va juca, potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, alături de logodnicul ei, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie (38 de ani) a confirmat recent că va juca rolul principal în filmul “Cleopatra”, în care se pare că va apărea şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt (50 de ani). Însă, în ciuda faptului că frumoasa actriţă a declarat cu ceva timp în urmă despre copiii ei şi ai lui Brad că nu vrea ca ei să le calce pe urme şi să devină actori, se pare că starul de la Hollywood s-a răzgândit.

Ea le-a obţinut roluri tuturor celor şase copii, în pelicula despre viaţa reginei egiptene. Astfel, Maddox (12 ani), Pax (10 ani), Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani), Vivienne (6 ani) şi Knox (6 ani) au început să se prezinte pe platourile de filmare alături de părinţii lor pentru a-şi începe şi ei o carieră în actorie.

Fanii sunt foarte entuziasmaţi

“Întreaga familie e pasionată de filme, însă Brad şi Angie nu vor ca fiicele şi fiii lor să le calce pe urme. Totuşi, actoria pare să se afle în genele copiilor lor şi s-ar putea ca acest film să reprezinte punctul de început pentru clădirea unor cariere de succes pentru următoarea generaţie din familia Jolie-Pitt”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru ziarul britanic. În plus, pentru Vivienne, fata cea mai mică a Angelinei, acesta va fi al doilea rol într-un film de la Hollywood, după ce micuţa a mai apărut alături de mama ei şi în filmul “Maleficent”.

Anunţul a făcut imediat furori pe internet, iar fanii şi-au arătat deja entuziasmul de a vedea întreaga familie Jolie- Pitt pe marile ecrane.

Mai mult, presa internaţională spune că acesta va fi primul film în care Angelina şi Brad vor juca împreună după lungmetrajul “Mr and Mrs Smith” din 2005, unde s-au cunoscut.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 354

Comentează