Conchita Wurst, pe scenă cu un artist de renume mondial

Conchita Wurst, pe scenă cu un artist de renume mondial

În urmă cu câteva zile, Conchita Wurst s-a aflat pe aceeaşi scenă cu celebrul Al Bano. Cei doi au participat la un eveniment numit „Noaptea Stelelor”, un spectacol de la care a lipsit Romina Power.

Peste 10 000 de persoane au asistat în urmă cu câteva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee” (Noaptea Stelelor) ce a avut loc în Wörthersee, Austria. După show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, acesta apărând în mai multe fotografii alături de „Diva cu barba”, pe numele real Thomas Neuwirth, scrie click.ro

Al Bano şi Conchita Wurst, în culisele spectacolului din Austria

Al Bano şi Conchita Wurst, în culisele spectacolului din Austria
FOTO Facebook

Al Bano a postat aceste poze chiar pe pagina sa de Facebook, unde a primit o mulţime de like-uri şi comentarii. Fanii s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără vechea şi totodată noua sa parteneră de concerte, Romina ( n.r. în urmă cu câteva luni Al Bano şi Romina Power au hotărât să îngroape securea războiului şi să înceapă să susţină împreună o serie de concerte). „O vrem pe Romina lângă Al Bano!” au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina străluceşte!” au exclamat cei mai înfocaţi susţinători ai celebrului cuplu.

Vizualizări: 334

Comentează