HOT, HOT, HOT! Dianna Rotaru, “Elena Udrea de Chişinău”, SUPER SEXY LA MALUL MĂRII // FOTO

Printre desele drumuri pe care le face, între Bucureşti şi Chişinău, Dianna Rotaru, cea pe care presa a numit-o “Elena Udrea de Chişinău”, asta pentru că aduce foarte mult cu blonda sexy a politicii româneşti, a reuşit să plece şi într-o vacanţă la Monaco.

aArtista s-a bucurat de o săptămână de stat la soare pe plajele private din Monte Carlo, a vizitat împrejurimile, a jucat la ruleta şi s-a îndrăgostit pana peste cap de tot ce a vazut acolo, motiv pentru care se va întoarce şi în toamnă. Dianna, care a devenit cunoscută în România şi datorită piesei “Ghinion în dragoste”, single care a fost făcut în studiourile Lanoy Production şi care a fost lansată pe libertatea.ro, i-a înnebunit atât pe localnici, cât şi pe turişti cu trupul ei sexy.

a“Sunt o susţinătoarea a modului de viaţă sănătos, motiv pentru care mă hranesc numai cu alimente sută la sută naturale, evit dulciurile, fac sport, mă odihnesc suficient şi am grijă să nu beau decat apă şi sucuri naturale făcute în casă. Cât am stat în vacanţă, contrar aşteptărilor, am slăbit 2 kilograme. Am înotat zi de zi, m-am hrănit sănătos şi am mers foarte mult pe jos”, a declarat Dianna. Fotografiile de mai jos, vorbesc de la sine.

a

Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 722

Comentează