Mama cântăreţei Whitney Houston, scandalizată de filmul despre viaţa fiicei sale

Mama cântăreţei Whitney Houston, scandalizată de filmul despre viaţa fiicei sale

Mama cântăreţei americane Whitney Houston vrea să oprească difuzarea filmului biografic despre fiica ei, realizat de pe postul de televiziune Lifetime.

Cissy Houston (80 de ani) susţine filmul despre fiica ei va fi departe de realitate şi că se va concentra pe problemele cu drogurile ale cântăreţei. Ea le-a cerut realizatorilor peliculei să o lase pe solistă „să se odihnească în pace”.

„Filmul este făcut de oameni care nu au cunoscut-o. Niciuna din persoanele implicate în realizarea filmului nu a cunoscut-o şi nu ştie nimic despre relaţia ei cu Bobby Brown”, a declarat mama cântăreţei Whitney Houston, pentru Entertainment Tonight, citat de libertatea.ro

Deşi Cissy Houston susţine că cei implicaţi în realizarea filmului nu au cunoscut-o pe fiica el, acest lucru nu este adevărat. Pelicula este regizată de Angela Bassett, care a jucat împreună cu  Whitney Houston în filmul „Waiting to Exhale” (1995).

Filmul realizat de postul de televiziune Lifetime va fi difuzat în 2015. Rolul regretatei cântăreţe va fi interpretat de actriţa Yaya DaCosta.

Cântăreaţa americană Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012.

În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri.

Vizualizări: 220

Comentează