Mihai Trăistariu, ÎN RĂZBOI cu FANII din cauza noului său LOOK. Care este REACȚIA lui

Mihai Trăistariu, ÎN RĂZBOI cu FANII din cauza noului său LOOK. Care este REACȚIA lui

Mihai Trăistariu și-a schimbat look-ul și stilul de viață. Merge la sală, este mult mai pozitiv și chiar și-a făcut un implant de păr.

Cântărețul este foarte entuziasmat de noul lui look și nu înțelege de primește atât de multe critici din partea celor care susțin că-I sunt fani. Indignat de mulțimea comentariilor negative, artistul le-a răspuns cârcotașilor printr-o postare pe Facebook.

“Sunt un om liber, fac fix ce vreau, unde vreau, cum vreau, când vreau. Doar le citesc punctul de vedere și-mi văd de treabă. Am pornit pe un drum și … nu mă mai întorc ! Ei, bine … uite de asta am reușit eu în viață ! Pentru ca niciodată nu m-am luat după sfaturile celor mulți !

Așa că … pentru VOI, cei care ma intrebati zilnic, saptamanal … cum sa faceti sa aveti succes … vă dau un singur sfat : urmați-vă visele ! Nu tineti cont de nimeni și nimic!

Am studiat biografiile oamenilor de afaceri care au reusit. Cu totii au strigat intr-un glas – secretul reusitei lor : ” n-am ascultat de nimeni ! “, ” Am facut fix ce m-a taiat capul ! “, ” Mi-am urmat instinctul!”

P. S. : Adevarul e ca mi se rupe de tot si de toti …”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina lui de Facebook, unde mai declară că este mai fericit ca niciodată.
Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 390

Comentează