Noua piesă a formaţiei „Lume”, CRITICATĂ: „MI-E SCÂRBĂ DE VOI”! // VIDEO

Noua piesă a formaţiei „Lume”, CRITICATĂ: „MI-E SCÂRBĂ DE VOI”! // VIDEO

Kovalsky, revine iar pe scenă cu o nouă piesă – „Moldovenii care plâng”. În loc să impresioneze, piesa a lăsat un gust amar multor ascultători.

Din păcate revenirea formației nu a fost atât de strălucită pe cât a sperat publicul. Nu doar că au fost acuzaţi de faptul ca au o piesă cu iz politic, dar şi versurile sunt banale. Mulţi internauţi i-au luat pe sus pe cei doi pe pentru că au pus pe aceiaşi balanţă durerea neamului cu scopurile politice:
„Toate bune şi frumoase pâna nu ajungem la miros împuţit de Dodon în aceasta melodie, rusine! folositi durerea neamului in campanie electorala. mi-e scirba de voi, socialistilor”, „Cоветую вам больше не заниматься такими глупостями… всё равно не получается. ни рифмы, ни смысла! тем более писать песни под политические заказы Бидона, для артистов – это низость”, au fost câteva din comentariile apărute pe youtube.
Conform declaraţiilor celor doi interpreți, clipul ar fi costat peste 4000 de euro. Iar de aici și întrebarea: oare nu i-o fi ajuns bani soţului artistei să-şi ia şi el o ţinută adecvată?! Cert e că vestimentaţiile celor doi sunt precum cerul şi pământul: el în tricou, ea în rochie elegantă.
Dar cum ascultătorul este judecătorul, lăsăm la discreţia domniei sale Publicul să-şi expună părerea vis-a-vis de piesă şi videoclip.

V.V.
Foto: facebook.com/Irina Tarasiuc

Vizualizări: 813

One Comment

  • anatol
    9 mai 2014 | Permalink |

    Nulitati scirboase si ieftine!

Comentează