APARIŢIE EXCENTRICĂ la EUROVISION 2014! Uite cum s-a PREZENTAT Conchita Wurst, SOLISTA cu BARBĂ // AUDIO

APARIŢIE EXCENTRICĂ la EUROVISION 2014! Uite cum s-a PREZENTAT Conchita Wurst, SOLISTA cu BARBĂ // AUDIO

Anul acesta ţara al căruie reprezentat a stârnit cele mai multe controverse este Austria. Conchita Wurst sau concurenta cu barbă aşa cum este cunoscută de public este cu siguranţă una dintre cele mai excentrice apariţii din istoria de 58 de ani a Eurovisionului.

Reprezentanta Austriei, Conchita Wurst sau concurenta cu barbă aşa cum este cunoscută de public, a avut o apariţie uimitoare în cea de-a doua semifinală a Eurovisionului.

Look-ul concurentei a fost unul al contrastelor: silueta filiformă îmbrăcată de o rochie lungă şi elegantă, părul lung şi coafat, machiajul impecabil, cu gene lungi şi buze senzuale dar cu barbă deasă. Este drept că peste barba sa naturală a fost aplicat machiaj pentru a crea o imagine de ansamblu şi mai contrastantă.

Născută Thomas “Tom” Neuwirth, Conchita Wurst a interpretat în seara aceasta piesa “Rise like a Phoenix”. Thomas Neuwirth a devenit şi-a schimbat numele în Conchita Wurst în anul 2011. Acesta a participat la mai multe concursuri muzicale din ţara sa, ajungând astfel cunoscut.


Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 512

Comentează