MESAJUL PAULEI SELING şi al lui OVI, după CALIFICAREA în FINALA EUROVISION 2014! FOTO

MESAJUL PAULEI SELING şi al lui OVI, după CALIFICAREA în FINALA EUROVISION 2014! FOTO

Paula Seling şi Ovi au reuşit o frumoasă performanţă, calificându-se joi seară în finala Eurovision. Este pentru a doua oară cânt artiştii reprezintă cu succes România la celebrul concurs.

Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision pentru a doua oară. Cei doi artişti au intrat joi seară în semifinala a doua a binecunoscutului concurs şi au reuşit să se califice în finala de sâmbătă de la Copenhaga.

În semifinala a doua de la Eurovision 2014, Paula Seling şi Ovi au făcut un show extraordinar cu piesa “Miracle”şi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de toţi cei prezenţi la spectacol.

Extraordinar de fericiţi de reuşita lor, cei doi artişti au ţinut să le mulţumească celor care i-au votat şi i-au trimis în finala de sâmbătă a concursului Eurovision, scrie libertatea.ro

“Mulţumim dragi romani! În seara asta am simţit că putem să facem, împreună, un miracol pentru România. În seara asta am ştiut că avem alaturi, pe scenă, milioane de suflete care ne susţin. Sunteţi minunaţi. Vă aplaudam cu tot sufletul”, a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook, unde a postat mai multe imagini de la Copenhaga, cu echipa României aflată la faţa locului.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 318

Comentează