„Regina rock-ului din Moldova” colaborează cu un celebru rapper din America! AUDIO

„Regina rock-ului din Moldova” colaborează cu un celebru rapper din America! AUDIO

După ce tatăl Andreei Bălan a pus mâna pe regina rock-ului din Moldova, acesta nu o lasă să piardă timpul în zadar, pregătindu-i colaborări de talie internaţională. Recent, împreună cu Alin Radu, Săndel Bălan i-a compus Cezarei un nou single, „Up and down”, în care apare şi celebrul rapper din America, Drei Ros.

Presa din România o numește pe interpreta noastră, titulatură pe care şi-a câştigat-o când a lansat albumul „Singură în casă”.
„Aşa am fost numită când cântam rock şi mă bucur că încă mi se mai spune așa. Şi echipa cu care lucrez la Bucureşti tot aşa mă numește. Când au ascultat pentru prima dată melodiile cu formaţia pe care o aveam, au rămas încântaţi de vocea mea. Acum pregătesc o nouă melodie cu elemente de rock, dar nu vreau să dezvălui mai multe detalii”, ne-a declarat Cezara.
Despre colaborarea cu rapperul din America, cel care este şi autorul textului, interpreta noastră se declară mulţumită. Săptămâna care vine, „regina rock-ului din Moldova” va pleca, din nou, la Bucureşti, unde este invitată în cadrul mai multor emisiuni televizate.

L.N.

Vizualizări: 632

Comentează