Rapperul Flo Rida, dat în judecată de un fotomodel

Rapperul Flo Rida, dat în judecată de un fotomodel

Celebrul rapper Flo Rida a fost dat în judecată de fotomodelul Natasha Georgette Williams, care solicită pensie alimentară pentru copilul pe care urmează să-l aducă pe lume.

Potrivit libertatea.ro, Natasha Georgette Williams, cunoscută pentru pictorialele incendiare, susţine că poartă în pântece copilul celebrului rapper american şi a depus deja documentele legale la tribunalul din Miami, Florida, în vederea obţinerii unei pensii alimentare speciale, ce permite părintelui în nevoie să solicite un sprijin financiar mai mare, în cazul în care celălalt părinte are venituri substanţiale.

Superbul fotomodel cere ca artistul să îi plătească şi asigurarea medicală ce îi va acoperi cheltuielile de spitalizare atunci când va naşte, cât să asigure bani şi pentru întreţinerea zilnică şi educaţia copilului, pentru învăţământul privat şi pentru taberele şcolare.

Flo Rida, pe numele real Tramar Dillard, este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani, care se laudă cu o avere de peste 30.000.000 de dolari.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 131

Comentează