Dorin Chirtoacă, ce bine ţi-ar sta tătic! A pozat lângă nepoata lui Băsescu // FOTO

Edilul capitalei a vizitat-o ieri pe Sofia Anais, nepoata preşedintelui României, Traian Băsescu. Elena Băsescu a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care Dorin Chirtoacă apare alături de finuţa sa, căreia i-a dus şi un cadou.

„Naşul Dorin Chirtoacă a vizitat-o pe Sofia în drumul său către Vilnius. Cu ocazia aceasta, i-a adus cadou finuţei sale un ursuleţ de pluş foarte drăguţ”, se arată în mesajul scris de fiica lui Traian Băsescu. 2

Precizăm că, Elena Băsescu îşi botează sâmbătă fiica. Naşul Dorin Chirtoacă i-a dăruit Sofiei Anais cadou de botez o ie. Soţii Cârstoiu, ceilalţi doi naşi, au păstrat linia tradiţională românească şi au anunţat că darul lor pentru finuţă este un costum popular muşcelean şi o Biblie.

„Îi doresc sănătate, să crească mare şi frumoasă alături de părinţi şi să ducă mai departe românismul la fel ca şi bunicul ei. Să facă parte din generaţia cumună cu cea de aici şi cea de dincolo de Prut. Am văzut-o doar o singură dată când dormea. Este prima finuţă din România. I-am dat un cadou o ie, aşa cum am procedat şi la nunta Elenei Băsescu”, a declarat Dorin Chirtoacă la intrarea în biserică.

Micuţa Sofia Anais a fost creştinată la Biserica Sf. Spiridon Cel Nou, din Capitală, locul unde în urmă cu un an în urmă părinţii ei, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, îşi uneau destinele în faţa lui Dumnezeu.

1
L.N.
Foto: Facebook/Elena Băsescu

Vizualizări: 788

Comentează