Gest extrem al Alexandrei Stan, după bătaia primită de la impresarul ei

Gest extrem al Alexandrei Stan, după bătaia primită de la impresarul ei

În data de 10 octombrie, artista a depus la OSIM o cerere prin care solicită înregistrarea brandului Alexandra Stan. Răspunsul pe care îl va primi peste şase luni are însă toate şansele să fie negativ atât timp cât nu şi-a trecut şi al doilea prenume: Ioana.

Cântăreaţa a cerut înregistrarea mărcii pentru publicitate, gestiunea afacerilor comerciale, administraţie comercială, lucrări de birou, telecomunicaţii, educaţie, instruire, divertisment, activităţi sportive şi culturale. “Este o marcă ce se va aplica pe aceste servicii, dar cererea este în curs de examinare şi asta durează şase luni, aşa cum spune legea. Abia în aprilie anul viitor vom putea şti dacă este admisă la înregistrare. Dânsa, probabil, doreşte să îşi facă publicitate, să facă o emisiune de televiziune sau diverse activităţi culturale”, a declarat un reprezentant OSIM, scrie Ziarul Ring, citat de realitatea.net

Dacă va exista o altă persoană cu acelaşi nume în buletin, aceasta va avea dreptul de a-l folosi chiar şi în muzică. “Pe ea o cheamă Stan Ioana Alexandra şi, dacă mai există cineva cu numele de Alexandra Stan, un nume destul de comun, nu poate să îi interzică să facă acelaşi lucru. Acum, noi nu ştim dacă dânsa va căpăta marca, dar dacă va reuşi să o înregistreze şi există o altă persoană cu acelaşi nume care va dori să cânte, o va putea face pentru că nimeni nu poate să îţi interzică dreptul la nume. E posibil să nu aibă parte de această protecţie pentru că nu a depus cererea pe numele ei complet. Sunt şi alte vedete care s-au lovit de această problemă, de exemplu Mihaela Rădulescu, care a avut un aviz de refuz, apoi a înregistrat numele Mihaela Schwartzenberg. Ideea e că, dacă mă cheamă ca pe o vedetă, îmi pot folosi numele în ce domeniu vreau, dar nu-l pot înregistra ca marcă”, a mai spus reprezentantul OSIM.

Vizualizări: 362

Comentează